Selecteer een pagina

Microsoft Office 365

Office 365 is de tool voor uw onderneming om perfect samen te werken en overal bereikbaar te zijn. Mail inclusief alle proffesionele software Excel, Word, PowerPoint, One Drive, Agenda en meer mogelijkheden om samen te werken, compleet met Apps op mobiel.

Outlook

De Personenkaart brengt alle belangrijke gegevens over een contactpersoon samen op één plek: telefoon, e-mail, adres, bedrijfsinformatie, updates van sociale media en zelfs of ze beschikbaar zijn. Agenda, vergadering plannen, een chatbericht sturen of de persoon bellen. Kortom: al je communicatie vanuit één centrale vertrouwde plek.

Word

Zet tekst automatisch in kolommen zodat je het scherm gemakkelijker kunt lezen. Minder menu’s betekent meer aandacht voor je inhoud, met alleen de hulpmiddelen die waarde toevoegen. Open een PDF-bestand in Word en maak gebruik van de mogelijkheid om de inhoud, zoals paragrafen, lijsten en tabellen, te bewerken. Toon jouw stijl en professionaliteit met sjablonen, en bespaar tijd.

Excel

In Excel heeft elke werkmap een eigen venster, zodat het gemakkelijker is om binnen twee werkmappen tegelijk te werken. En dat maakt het leven nog gemakkelijker als je met twee monitors werkt. Tevens verschillende nieuwe functies in de categorieën wiskunde en trigonometrie, statistisch, techniek, datum en tijd, naslag en referentie, en tekstfuncties en grafieken.

PowerPoint

Access

Je typt gewoon wat je wilt traceren en Access gebruikt tabelsjablonen om een app te maken die de klus klaart. Een standaard app-structuur maakt het navigeren binnen apps vertrouwd en gemakkelijk. Gegevens nauwkeurig invoeren is gemakkelijk met vervolgkeuzemenu’s en aanbevelingen die verschijnen als je begint te typen.

OneNote

Teken gemakkelijk en wis of wijzig dit met je vinger, digitale pen, muis of een apparaat met aanraakfunctionaliteit. OneNote kan jouw handschrift automatisch omzetten in tekst. Knip eenvoudig van webpagina’s, krabbel snel wat notities erbij en hecht ieder soort bestand aan elk gedeelte van je aantekening.