Selecteer een pagina

VAMO, Integratie vast en mobiel

Zakelijke Telefonie

Fine Solutions biedt ZZP & MKB organisaties om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren. Hierdoor wordt bellen van vast naar mobiele collega’s (en andersom) gratis.

Een belangrijk voordeel van vast mobiele integratie is verder dat u op uw mobiele toestel, zowel op uw vaste als onder uw mobiele nummer bereikbaar. Één toestel, waarop uw vaste en mobiele nummer binnenkomt! En als u met het mobiele toestel uitbelt kan dit ook door het vaste nummer mee te zenden. Met vast mobiele integratie van Fine Solutions bent u onder één nummer altijd en overal bereikbaar. Fine Solutions biedt u de mogelijkheid om vast en mobiele telefonie te integreren, waarbij u niet hoeft over te stappen naar een andere provider. Uiteraard biedt Fine Solutions Compleet u ook de mogelijkheid om mobiele telefonie via Fine Solutions te doen (KPN netwerk!).

Mogelijkheden in het kort:

  • De telefonische beschikbaarheid van het mobiele toestel is altijd zichtbaar voor collega’s
  • Collega’s met een mobiel toestel kunnen op verkort nummer bellen en gebeld worden
  • Er is één vast-mobiele voicemail
  • Heeft de gebruiker zowel een mobiel als een vast toestel? Dan gaat het vaste toestel ook over als het mobiele nummer gebeld wordt en andersom
  • Voor privé gebruik kan het toestel losgekoppeld worden van de telefooncentrale
  • De functies wachtstand, gesprek toevoegen, driegesprek maken en doorverbinden zijn direct te bedienen via de telefoon (indien ondersteund door het toestel)
  • VAMO ondersteunt elke type mobiel toestel (dus niet alleen smartphones), en er is geen App (meer) nodig om met het vaste zakelijke nummer te kunnen bellen

Abonnement

Tarief per maand
Vast op Mobiel
Vanaf € 15,00

VaMo – Vast-Mobiel Integratie

Vast en mobiel integreren binnen uw bedrijf

Heeft u vragen over VAMO, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel of mail voor meer informatie of een afspraak om samen de mogelijkheden door te nemen.