Selecteer een pagina

Onderhoud on site & remote

De IT is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Toch hebben veel MKB bedrijven geen eigen IT afdeling. Om de conditie van de IT-omgeving toch optimale te houden is het uitbesteden van netwerk beheer en onderhoud een ideale oplossing. In de meeste gevallen hoeft er niet eens iemand langs te komen, maar kan op afstand het onderhoud van het netwerk en servers worden uitgevoerd.  

Bespaar op de kosten

Wanneer u het IT beheer aan ons uitbesteed doormiddel van ons RMM-systeem kunt u flinke kosten besparen. Doordat wij vroegtijdige problemen kunnen signaleren en oplossen wordt de continuïteit van uw bedrijfsprocessen gegarandeerd en voorkom je uitval, dat bespaard dus tijd en dat scheelt in de kosten!

Remote IT beheer, wel zo makkelijk

Met beheer op afstand monitoren wij continu het netwerk, computers, servers en eventueel andere onderdelen in het netwerk waardoor wij vroegtijdig problemen signaleren en in veel gevallen al kunnen oplossen voordat deze ontstaan. Dit voeren we uit middels ons zogenaamde Remote Monitoring & Management systeem, ook wel RMM genoemd.

Met dit RMM-systeem controleren wij de aanwezige hardware op onregelmatigheden en de conditie van de geïnstalleerde software. Repetitieve taken die veel tijd kosten zoals het opschonen en updaten van software kan geautomatiseerd worden.

Met 1 druk op de knop kunt u ons toegang geven om de besturing van een computer op locatie over te nemen. Zo kunnen we toch eventuele problemen bij een gebruiker direct oplossen.

Naast het monitoren, verzorgt Fine Solutions RMM ook direct het patchmanagement van uw omgeving.

Patch Management is het proces waarmee verschillende soorten patches (updates) op een gecontroleerde en dus risico beperkende wijze uitgerold kunnen worden, tijdens een in overleg besproken tijdsvenster. (bijvoorbeeld op vrijdag of zaterdagnacht).

RMM detecteert tijdens monitoring dat er een beschikbare patch is. Een patch is een update dat een aanpassing maakt aan bestaande software om fouten of bugs in die software te verbeteren. Dit gebeurt ten behoeve van algemene verbetering en het verhogen van beveiliging, compatibiliteit en/of functionaliteit.

Met monitoring en patch management bent u er zeker van dat uw omgeving gezond en up-to-date is. De updates worden geïnstalleerd wanneer het u uitkomt!

De kosten zijn: € 15.00 per maand per werkplek.
Opzegtermijn: per maand opzegbaar

Zekerheid en continuïteit van uw IT-omgeving

Zorg ook voor een stabiele, goed onderhouden it-omgeving zonder risico’s. Heeft u vragen over onze onderhoud en remote diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.