Selecteer een pagina

Professionele Wifi

Heeft u problemen met de WiFi verbinding in huis of kantoor, camping, jachthaven? Wij helpen u graag uw WiFi naar een nieuw level te brengen waardoor u meer mobiliteit en flexibiliteit krijgt op de werkvloer.

Met onze oplossing kunt u rondom kantoor weer zorgeloos internetten, waar u dit wilt.

 

 Nebula NAP102 Cloud managed access point haalt downloadsnelheden tot 867Mbps en is daarmee ideaal voor grote en groeiende omgevingen. Het dual-band access point is zowel standalone als in een netwerk te gebruiken en is voorzien van de nieuwste technieken.
Eigenschappen Zyxel Nebula NAP102Krachtig dual-band access pointNebula: Beheer via de CloudSnelheden tot 300Mbps en 867Mbps (2.4GHz en 5GHz)Smart Mesh voor uitstekende dekkingWerkt zowel standalone als in een netwerkWerkt op de 802.11ac WiFi-standaardBeste prestaties met de Zyxel Wireless OptimizerAPFlex voor eenvoudige integratie in uw netwerkBeheren via Zyxel One NetworkMet gratis Cloudlicentie

Krachtig dual-band access pointDe Zyxel Nebula NAP102 is een snel dual-band access point met downloadsnelheden tot 867Mbps. Het access point is uitgerust met de nieuwste technologieën en uitstekend geschikt voor groeiende omgevingen,

  • Weerbestendige behuizing dus ook voor gebruik buiten!

Snelle wifi zonder zorgen

Geen gedoe met lang laden, wachten of schokkerig beeld met video maar een snelle download en upload met onze wifi oplossing voor kantoor en buiten.